UUTISET

Olemme julkaiseet päivitetyn version www.suomenpesupaikat.fi - sivustosta 10.10.2019

Olemme julkaiseet päivitetyn version www.suomenpesupaikat.fi - sivustosta. Kehitämme ja päivitämme sivua jatkuvasti. Rekisteröitymällä palveluun, saat yhden ilmaisen pesukerran valitsemastasi pesupaikasta. Uutuutena olemme lisänneet palveluun lahjakorttitoiminnon. Voit ilahduttaa läheistäsi ostamalla hänelle autopesun. Lahjakortti toimitetaan kirjoittamasi tekstin kera vastaanottajalle tekstiviestitse. Myös lahjakortin ostaja saa kyseisen lahjakortin. Tällä varmistamme sen, että vaikka vastaanottajan puhelinnumeron syötössä olisi tapahtunut virhe, lahjakortti sapuu varmuudeksi ostajalle.

Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia suomenpesupaikat.fi- sivustosta. Voit jättää meille palautetta yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan karnamirja@gmail.com osoitteeseen.

Tervetuloa pesuostoksille!

suomenpesupaikat.fi

SBL:n kauppiaspäivät Tampereella 9.10.2019

Kiitämme SBL:ää hienosti järjestetystä kauppiastapahtumasta Tampereella. Tunnelma oli hyvä ja yhteistyökumppaneiden sekä polttoainekauppiaiden seura mahtavaa.

Seuraavan kerran löydät meidät SEO:n kauppiaspäiviltä marraskuussa, tervetuloa moikkaamaan!

Neste Myllykukko

suomenpesupaikat.fi 7.09.2019

Olemme rakentaneet uuden nettisivun suomenpesupaikat.fi . Nettisivuston on tarkoitus palvella autonpesu kauppiaitamme. Toivotamme kauppiaamme tervetulleiksi sivustolle.

suomenpesupaikat.fi

Neste Myllykukko 29.08.2019

Uusi EMV- Online maksuautomaatti, logiikkaohjatuilla LED- valoilla asennettu tänään Neste Myllykukon uuden autopesulan yhteyteen.

Neste Myllykukko

Uusi rekisterikilvenasennusohje 16.08.2019

Uusi rekisterikilvenasennusohje on saatavilla teknisestä tuestamme, halutessanne ottakaa yhteyttä Infodata Processingin tukeen.


Veneasema Sulkava 27.06.2019

Veneasema Sulkavaan asennetussa uudentyyppisessä polttoaineenmaksuautomaatissa on mahdollisuus maksaa myös viivakoodeilla.

LUE LISÄÄ


Avainlippu 04.06.2019

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Infodata Processing Oy:lle Avainlippumerkin käyttöoikeuden. Avainlippu tuotteessa kertoo, että se on valmistettu ja työllistää Suomessa.

Avainlippu on yrityksellemme kunnia asia ja olemme erittäin onnellisia myönnetystä oikeudesta käyttää Avainlippu- merkkiä tuotteessamme.

Tulemme lisäämään Avainlippu- merkin tuotteisiimme.

Kiitos Suomalaisen Työn Liitto Avainlippu-merkistä!


Rekisterikilven tunnistusjärjestelmä 25.05.2019

Infodata Processing Oy on luonut uuden rekisterikilven tunnistusjärjestelmän auton pesuasemien omistajille.

Järjestelmää voidaan tavallisen asiakastunnistuksen lisäksi käyttää nyt myös yrityksiä palvelevana tunnistusjärjestelmänä, jolloin rekisterikilven numero toimii yrityksen tunnistamiseen. Pesuaseman omistaja saa raportit, jonka perusteella yritysasiakkaita laskutetaan.

Omistajalla on mahdollisuus ottaa käyttöönsä myös yritysviivakoodi. Rekisterinumero tallennetaan jokaiseen viivakooditapahtumaan ja tallennuksen avulla omistaja näkee, kuka käyttää viivakooditoimintoa.


Mobiilisovellus yrityksille, Venetankkausasemat 15.05.2019

Yritysmobiilisovellus on otettu käyttöön myös venetankkausasemilla. Esimerkiksi pelastuslaitokset voivat näin olleen tehdä yhteistyötä veneaseman omistajan kanssa. Mobiilisovellusta käyttämällä automaattia ei tarvita, sillä sovelluksesta valitaan mittari ja tankkaus on valmis alkamaan.


Viivakoodilahjakortti 10.05.2019

Asiakkaamme toiveesta loimme lahjakorttimahdollisuuden Biotankkausasemalle. Lahjakortti on viivakoodimuodossa ja sitä näyttämällä automaatissa olevaan lukijaan, lahjakortille ladattu summa aktivoituu.


Mobiilisovellus yrityksille, Tankkausasemat, päivätty 01.05.2019

Infodata Processing Oy on luonut uuden yritysmobiilisovelluksen niin polttoaineen- kuin esimerkiksi biokaasun tankkausta varten. Halusimme tehdä sovelluksesta aseman omistajaa palvelevan ja mobiilisovellus auttaakin omistajaa luomaan oman asiakasverkoston. Lisäksi omistajalla on mahdollisuus nähdä jokainen tapahtuma ja luoda erilaisia raportteja. Myyntiraportit toimitetaan Infodatan puolesta joka kuukausi, ja näiden raporttien pohjalta omistaja pystyy luomaan laskut yritysmobiiliasiakkailleen. Sovellus on tehty hyvin helppokäyttöiseksi ja asiakasystävälliseksi. Helppokäyttöisyydestä kertoo myös se, että kerran ladattuaan sovelluksen ja täytettyään sovellukseen tiedot, tankkaaminen alkaa valitsemalla mittarin numero, syöttämällä sovelluksen PIN-koodin ja tankkaaminen on valmis alkamaan. Turvallisuuden vuoksi, olemme lisänneet omistajaa varten mahdollisuuden asettaa asiakaskohtaisia tankkausrajoituksia. Infodatan mobiilisovellus on tällä hetkellä hyvin suosittu Biotankkausasemilla.


MIKÄ maksuautomaatissa maksaa? 10.02.2019 EMV-sertifiointi, tietokone maksuautomaatin sisällä vai ei, paljonko maksupäätteen hankkiva yrittäjä maksaa ja kenelle, mistä kuukausiveloituksessa maksetaan – Infodatan Mirja Kärnä kehottaa kauppiaita kysymään ja kyseenalaistamaan ennen hankintapäätöksen tekoa.
MIRJA KÄRNÄN HAASTATTELU: JARI HALONEN, INFODATA PROCESSING OY TEKSTI JA KUVA: IRMELI JOKILAMPI

Maksuautomaattien kokonaisratkaisuja valmistavan Infodata Processing Oy:n yrittäjällä Mirja Kärnällä on tapana kyseenalaistaa kaikki. Tekniikan suhteen maallikkona hän pistääkin yrityksen nippeliniilot selittä-mään ja havainnollistamaan asiat mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta varmasti ymmärtää ne, ja pystyy myös selittämään ne asiakkaille.

Read More

Neste Loppi 01.02.2019Joen itsepesuhalli 14.05.2018

OTA YHTEYTTÄ

Onko teillä tarve maksuautomaatille? Haluatko jättää palautetta tai onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä niin vastaamme sinulle mahdollisimman pikaisesti.

Lisää meistä

Olemme maksuautomaattien kokonaisratkaisuja valmistava yritys. Valikoimastamme löydätte eri tarkoituksiin soveltuvia automaatteja, joita pääsette tarkastelemaan kattavammin kohdasta ”Tuotteet”. Räätälöimme maksuratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrityksen yhteystiedot